Winkelen in Singapore

Shopaholics komen in Singapore volledig aan hun trekken. Singapore telt een groot aantal overdekte winkelcentra met filialen van bijna alle grote modemerken. Vooral in Orchard Road staan veel shopping malls, je kunt hier bijna van winkelcentrum naar winkelcentrum lopen. Het meest indrukwekkende winkelcentrum is Ngee Ann City aan Orchard Road, waar vooral de luxe merken zoals Cartier, Louis Vuitton, Versace, Rolex en Chanel goede zaken doen.

In de straten van Singapore kun je terecht voor de echte koopjes, zoals bijvoorbeeld in Chinatown en in Little India. Dit zijn de winkels waar je echte lokale producten kunt kopen en dus feitelijk de beste souvenirs voor het thuisfront aan kunt schaffen. De gemiddelde verkoopprijzen liggen in Singapore nog steeds lager dan in Europa, maar tientallen procenten korting op laptops, fotocamera’s, lenzen en elektronische apparaten zit er niet meer in door de globalisering van de prijzen.

Tags bij dit artikel:


Singapore

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Singapore op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Singapore.
> Singapore tips en informatie


Alles over Singapore