Reizen naar Conakry

Brussels Airlines vliegt al jarenlang vanaf Brussels International Airport naar de internationale luchthaven van Conakry. Tijdens sommige seizoenen is er op de heen- of terugweg een tussenlanding voorzien in een van de nabijgelegen landen. KLM bood vroeger ook een rechtstreekse vlucht aan van Amsterdam naar Conakry. Sinds de partnership met Air France wordt deze route alleen nog maar door de Franse partner uitgevoerd vanaf Parijs en zul je eerst vanuit Nederland met de Thalys naar luchthaven Parijs Charles de Gaulle moeten vliegen. Door het beperkte aanbod van vluchten liggen de prijzen voor vliegtickets naar Conakry relatief hoog.
De beste manier om vanaf de internationale luchthaven van Conakry naar je hotel of andere bestemming in Conakry te reizen is per taxi. Buiten de luchthaven vind je taxi’s waarmee je een vaste prijs af kunt spreken om je naar je bestemming te brengen.

Tags bij dit artikel: ,


Conakry

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Conakry op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Conakry.
> Conakry tips en informatie


Alles over Conakry