Steden informatie

Steden.net is een site waaraan continu steden toegevoegd worden. Omdat we informatie alleen maar plaatsen uit eigen ervaring komen er per jaar ongeveer twintig steden bij die door Patrick, Jeroen, Silvia en Mayke bezocht worden.

De volgende steden staan nu online op www.steden.net:


Verlanglijstje

Op ons verlanglijstje staan nog heel wat steden die we nog niet bezocht hebben of waar we nog een keer terug naartoe willen omdat we niet voldoende materiaal hebben of de kennis die we over die stad hebben te verouderd is om te gebruiken. Steden die onder andere op ons lijstje staan zijn Buenos Aires, Moskou, Toronto, Shanghai, Kaapstad en Stockholm.


Foto’s

Al het fotomateriaal op deze site bestaat uit eigen foto’s. We hebben inmiddels een archief opgebouwd van tienduizenden foto’s.

Dresden

Eigen informatie

De informatie en tips die je op deze site leest is op basis van eigen ervaringen. We reizen zelf naar iedere stad toe om ter plaatse onze ervaringen te verwerken in de teksten, die later weer op deze site gepubliceerd worden. Een deel van de informatie is op basis van naslag, omdat we er bijvoorbeeld zelf niet bij geweest waren toen men in de 13e eeuw de toren bouwden waar we later in de 21e eeuw over schrijven. Ook gaan we torens niet zelf opmeten, gaan we niet zelf tellen hoeveel inwoners ergens wonen of andere statistische informatie zelf documenteren.

Steden in de planning

Aan een aantal steden wordt nog gewerkt. We zijn nog bezig met het uitwerken van de teksten of het uitzoeken van het fotomateriaal dat erbij geplaatst moet worden.

De volgende steden zitten in ieder geval in de pijplijn:

Den Haag (Nederland)
Turijn (Italië)
Bremen (Duitsland)
Napels (Italië)
Zaragoza (Spanje)
Moskou (Rusland)
Chicago (Verenigde Staten)


Top 10 bezienswaardigheden

Top 10 bezienswaardighedenOp de populaire Nederlandse website www.top10bezienswaardigheden.nl kun je de tien beste, leukste en meest interessante hotspots van steden, streken, eilanden, provincies, dorpen en landen bekijken. Op deze website worden vooral veel steden geplaatst.

Een greep uit het totale aanbod van top tien’s:
Brugge bezienswaardigheden top 10
Lissabon bezienswaardigheden top 10
Marrakech bezienswaardigheden top 10
Rome bezienswaardigheden top 10
Sydney bezienswaardigheden top 10

Een overzicht van alle bestemmingen vind je op
top 10 bezienswaardigheden