The Plaza Hotel

In de TID toren zit een prachtig luxe hotel gevestigd: The Plaza. Dit hotel voldoet aan alle comfort dat je van een modern vijfsterrenhotel mag verwachten. Een overnachting is hier dan ook duurder dan een gemiddeld hotel in Tirana, maar nog steeds opvallend betaalbaar in vergelijking tot luxe hotels in andere Europese hoofdsteden. Het hotel heeft daarnaast het voordeel dat je eigenlijk ideaal gesitueerd bent als je hier verblijft. Vrijwel alle belangrijke bezienswaardigheden van Tirana liggen nooit meer dan vijftien minuten lopen van het hotel af. Het hart van de stad, het Skanderbegplein, ligt zelfs direct naast het hotel. Vanuit de kamers heb je, zeker vanaf de hogere verdiepingen, een fraai uitzicht over Tirana.

De prijzen kunnen soms per aanbieder redelijk uiteenlopen. Via hotelvergelijker Trivago kun je gemakkelijk de meest voordelige prijzen vinden voor The Plaza Hotel.

Bekijk de laagste kamerprijzen voor The Plaza Hotel in Tirana

Tags bij dit artikel: ,


Tirana

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Tirana op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Tirana.
> Tirana tips en informatie


Alles over Tirana