Bezienswaardigheden en musea

In Singapore vind je mooie staaltjes van architectuur, historische gebouwen en mooie musea. De drie belangrijkste musea van de stad zijn het Singapore Art Museum, het National Museum of Singapore en het Asian Civilisations Museum gelegen in het Colonial District. Andere bezienswaardigheden in dit gebied zijn het Esplanade Park, de St. Andrew Cathedral en het Parliament House. Ook het Victoria Theatre is een bezoekje waard. In het gebied ten noordoosten van de Singapore River staat The Singapore Flyer, een enorm reuzenrad met een bij mooi weer en ’s avonds adembenemend uitzicht over Singapore. Een goedkopere manier om een mooi uitzicht over Singapore te hebben is de 70e verdieping van Swissotel The Stamford. Vanuit restaurant & bar Equinox heb je één van de allerbeste panoramapunten van Singapore gevonden.

490-singaporeintro2

Typisch Singapore zijn het Raffles hotel, het Fullerton hotel en de Merlion, een standbeeld van een wezen met het lichaam van een vis en het hoofd van een leeuw is een uniek symbool voor Singapore.

Tags bij dit artikel: ,


Singapore

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Singapore op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Singapore.
> Singapore tips en informatie


Alles over Singapore