Boottocht

Vanuit de haven van Alanya kun je verschillende boottochten maken. De schepen waarmee deze uitgevoerd worden variĆ«ren van vrij kleine boten waar zo’n 20-25 passagiers op mee kunnen tot aan complete piratenschepen. Deze laatste categorie is de meest populaire om met mee te varen vanuit Alanya. Deze boottochten zijn vaak inclusief drank (frisdrank en water), lunch en indien nodig kun je deze ook met transfer boeken. De boten varen vrijwel altijd redelijk dicht in de buurt van Alanya. Zo kun je de grotten van Alanya bewonderen (waaronder de Piratengrot), een duik nemen in het heerlijke zeewater en vaak wordt er ook nog een strand aangedaan.

In het zomerseizoen vaart er ook enkele keren per week een speciale discoboot. Tijdens een tocht van zo’n vier tot vijf uur kun je uit je dak gaan op heerlijke muziek. Drank is inbegrepen (fris, bier, lokale sterke drank). Deze boottochten zijn vaak goedkoper dan uitgaan in de clubs in het centrum van Alanya.

Tags bij dit artikel: ,


Alanya

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Alanya op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Alanya.
> Alanya tips en informatie


Alles over Alanya