Boottocht met de Hornblower

De meest geboekte attractie in Niagara Falls is een boottocht met de Hornblower. Dit bedrijf heeft een paar boten waarmee ze over de Niagara River naar de watervallen varen. Na aanschaf van een ticket ga je eerst met de lift naar beneden waar je vervolgens in de rij aan mag sluiten. Daar krijg je voordat je aan boord gaat eerst een regenponcho aangereikt. Deze is inbegrepen in de prijs van het ticket. De poncho is nodig om je droog te houden, want het benaderen van de watervallen gaat gepaard met de nodige hoeveelheid aan water die in de lucht hangt. Dat is een soort van mist die ontstaat door de kracht waarmee het water vanaf de watervallen in de rivier terechtkomt.

Als je vanaf de Amerikaanse zijde een boottocht wilt maken dan doe je dat niet met de Hornblower, maar met de Maid of the Mist. Inhoudelijk zijn er amper verschillen tussen beide boottochten. Het maakt dus niet veel uit voor welke boottocht je uiteindelijk kiest.

Tags bij dit artikel: ,


Niagara Falls

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Niagara Falls op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Niagara Falls.
> Niagara Falls tips en informatie


Alles over Niagara Falls