RIU Dubai

RIU Dubai is misschien wel het perfecte strandhotel in Dubai. Dit hotel is helemaal gericht op toeristen die zich willen laten verwennen zonder dat ze zich druk hoeven te maken over de prijzen van drankjes of snacks. RIU Dubai is immers een all inclusive hotel dat de gasten de hele dag door in de watten legt. Het RIU Dubai hotel is sinds de winter van 2020 geopend en maakt indruk met zijn ligging direct aan het strand op Deira Island. Geliefd onderdeel van dit hotel is de 24-uurs all-inclusive service. Ontspan bij een van de 3 zwembaden, smul in de verschillende themarestaurants of beleef het avontuur in het waterpark “Splash Water World”. Het hotel heeft vier eetgelegenheden en een geweldige kinderclub. RIU Dubai is daarom ook ideaal voor gezinnen met kinderen.

Het RIU Dubai heeft officieel een viersterrenclassificatie. Het hotel ligt op ongeveer 11 kilometer van Dubai International Airport (DXB) en in de buurt van populaire bezienswaardigheden zoals de Dubai Creek, de verschillende soeks en het historische deel van Dubai.

RIU-keten
RIU Dubai is het 100e hotel dat door de bekende Spaanse RIU-keten is geopend. Het is het eerste RIU-hotel in Dubai en mag zich nu al tot de succesvolste all inclusive hotels in Dubai rekenen. Het hotel richt zich vooral op vakantiegangers die een onbezorgde en tot in de puntjes verzorgde vakantie in Dubai willen vieren.

Vakantie naar RIU Dubai boeken
Wil je genieten van een compleet verzorgde all inclusive vakantie in Dubai? Dan is het RIU Dubai hotel een keuze die je zeker moet overwegen. Vakanties naar RIU Dubai worden in Nederland aangeboden door de bekende touroperator TUI.

🏖️ bekijk RIU Dubai vakanties bij TUI

Tags bij dit artikel: ,