Plymouth Aquarium

In Plymouth is het grootste aquarium van het Verenigd Koninkrijk te vinden, het National Marine Aquarium Plymouth. In het aquarium zijn verschillende afdelingen, die je meenemen over de langs de verschillende wereldzeeën. Een van de afdelingen is gewijd aan de Plymouth Sound. Het is opvallend om te zien hoeveel bijzondere vissen en diersoorten er zo dicht bij de kust van Plymouth rondzwemmen. We zien er haaien, pijlstaartroggen, octopussen en zeepaardjes. In een ander deel van het aquarium is het Eddystone Reef nagebouwd, inclusief alle bewoners die er oorspronkelijk voorkomen. Verder is eer aan afdeling waar het leven in de Atlantische Oceaan getoond wordt en de “Blue Planet” waar een deel van het Great Barrier Reef is nagebouwd.
Het Plymouth Aquarium is te vinden net naast de The Barbican in de haven van de stad. Het is een van de drukstbezochte bezienswaardigheden van Plymouth.Plymouth

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Plymouth op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Plymouth.
> Plymouth tips en informatie


Alles over Plymouth