Aquapark

Het aquapark van Hajdúszoboszló behoort tot de mooiste grootste en leukste van Europa. Er zijn verschillende grote baden en enkele angstaanjagende glijbaden te vinden. In totaal zijn er vijftien glijbanen in het park. Dit zijn negen oudere glijbanen die bij de opening in 200 werden gebouwd en zes nieuwere uit 2014. De nieuwere glijbanen hebben een toren van twintig meter hoog en laten op originele manieren je hart behoorlijk wat sneller kloppen. Zo is er een glijbaan te vinden waar je in een cocon moet gaan staan en de bodem onder je uitvalt voordat je een vrije val maakt van zeker een meter of tien. Andere glijbanen laten je op een rubberband in een half-pipe vallen of kom je uiteindelijk terecht in een trechter. De glijbanen in het aquapark van Hajdúszoboszló hebben veel betekende namen zoals “Black Hole”, “Niagara”, “Tsunami” en “Superwave”.
Naast de vijftien glijbanen zijn er ook meerdere attractie op het park te vinden die wat rustiger zijn. Zo is er een rivier waar je heerlijk op een band kunt ronddobberen en zijn er enkele zwembaden te vinden voor de kleintjes.

Tags bij dit artikel: ,


Hajdúszoboszló

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Hajdúszoboszló op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Hajdúszoboszló.
> Hajdúszoboszló tips en informatie


Alles over Hajdúszoboszló