Strandbarr Herrmann

In het zomerseizoen vind je verschillende stadsstranden en strandbars langs de oevers van de Donau. De meest bekende en populaire strandbar van Wenen is Strandbarr Herrmann. Deze is direct naast Urania te vinden, aan de oever van het Donaukanaal. De metrostations Schwedenplatz, Praterstern en Wien Mitte liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Strandbarr Herrmann is geopend van half april tot half oktober. Dagelijks kun je hier vanaf 10:00 tot 02:00 uur terecht. In het weekeinde wil het overdag ook wel aardig druk zijn als het goed weer is, maar doordeweeks begint het aan het einde van de middag past echt gezellig druk te worden. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat locals overdag dan vaak moeten werken, maar het dagelijkse cocktail happy hour dat van 18:00 tot 19:00 uur plaatsvindt zal er ook zeker aan bijdragen.

Voor de strandstoeltjes betaal je niets. Voor de consumpties natuurlijk wel. Het is bij Strandbarr Herrmann niet de bedoeling dat je je eigen drinken en snacks meeneemt.

Tags bij dit artikel: ,


Wenen

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Wenen op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Wenen.
> Wenen tips en informatie


Alles over Wenen