Vienna Pass

Als je tenminste twee dagen naar Wenen gaat en van plan bent om veel te gaan zien en doen, dan is de aanschaf van een Vienna Pass zeker aan te raden. Met de Vienna Pass mag je gratis binnen bij meer dan zestig musea, bezienswaardigheden en attracties waaronder paleis Schönbrunn, het Kunsthistorisches Museum, het beroemde reuzenrad in Prater en het uitzicht vanaf de Donautoren. Daarnaast mag je onbeperkt gebruik maken van de hop on, hop off bussen van Hop On Hop Off Vienna Sightseeing Tours. Je kunt de Vienna Pass optioneel kopen met een Travelcard inbegrepen. Hiermee kun je ook onbeperkt gebruik maken van het reguliere openbaar vervoer zoals bus, tram en metro.

Je kunt de Vienna pas ter plaatse in Wenen kopen, maar je kunt hem ook vooraf via internet bestellen. Deze kortingskaart voor Wenen is te koop met een geldigheid van 2, 3 of 6 dagen.

Wil je alleen maar gratis met het openbaar vervoer van Wenen reizen? Dat kan met de aanzienlijk goedkopere Vienna Card. Deze geeft je recht op 48 of 72 uur gratis reizen met tram, bus en metro. Daarnaast krijg je korting bij een groot aantal musea, attracties, restaurants en winkels. Je kunt de Vienna Card vooraf met korting kopen.

Tags bij dit artikel: ,


Wenen

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Wenen op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Wenen.
> Wenen tips en informatie


Alles over Wenen