Excursies vanuit Varadero

Vanuit Varadero zijn er een groot aantal excursies die je kunt boeken. Gelukkig maar, want in Varadero zelf is behalve het strand niet zoveel te beleven en voor het authentieke Cuba moet je het toch elders gaan zoeken. Je kunt daarom vanuit Varadero een groot aantal excursies en activiteiten boeken. Wil je Cuba ontdekken? Dan kun je excursies boeken naar plaatsen zoals Havana, Trinidad, Cienfuegos en Santa Clara. Je kunt Havana als dagexcursie boeken, maar ook een tweedaagse trip naar Havana boeken zodat je ook het avondleven in deze bruisende hoofdstad mee kunt maken. Een andere populaire tweedaagse excursie is de combinatie van Havana met Pinar del Rio. Je kunt dan de sigarenindustrie van Pinar del Rio bekijken en de prachtige Vallei van Viñales met eigen ogen aanschouwen.

Wil je wat meer actief bezig zijn? Je kunt dan vanuit Varadero een jeepsafari boeken, een duikexcursie boeken of gaan diepzeevissen. Heb je altijd al een keer willen zwemmen met dolfijnen? Dat kan ook prima in Varadero: je kunt kiezen uit het zwemmen met dolfijnen in het dolfinarium of in een zeebassin.

Je kunt je excursies vanuit Varadero boeken bij de toeristenbureau’s die je in Varadero ziet, via de lokale reisvertegenwoordiging van je touroperator (vaak is er een speciale kennismakingsmeeting op de dag na aankomst) of je kunt je excursies alvast vooraf via internet boeken.

Tags bij dit artikel:


Varadero

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Varadero op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Varadero.
> Varadero tips en informatie


Alles over Varadero