Vakantie in Varadero

Als je een strandvakantie in Cuba wilt vieren dan kom je al snel in Varadero uit. Hier vind je niet alleen het langste zandstrand van het land, maar ook de grootste concentratie aan hotels. Wij vinden dat de reissites en reisbrochures echter niet altijd even eerlijk zijn over de vakanties in Varadero. Zo lezen we weleens ergens de kwalificatie ‘mooiste strand ter wereld’ en dat is niet eerlijk. Hoewel het strand van Varadero zeker mooi is, zijn er echt maar heel weinig mensen die dit het mooiste strand ter wereld vinden. Dit om eventjes alle verwachtingen bij te schaven. Als je een vakantie in Varadero viert dan zul je hoofdzakelijk te maken krijgen met all-inclusive hotels. Daarom is het aanbod aan leuke restaurants en bars buiten de hotels relatief beperkt. Ze zijn er echter wel, zodat je voldoende kunt ontsnappen aan de buffetrestaurants als je dat wilt. Veel hotels bieden naast het buffet ook de kans om a la carte te eten. Je moet dit vaak wel vooraf reserveren en het aantal plekken is beperkt.

Je vakantie naar Varadero kun je bij verschillende reisorganisaties boeken. Cuba is geen goedkope vakantiebestemming. Prijzen beginnen vaak zo rond de achthonderd euro per persoon voor een reis van 1 week (9 dagen). Soms zijn er echter leuke lastminute aanbiedingen te vinden voor Varadero, met name in de maanden oktober en november. Een reisorganisatie die wij aan durven te beleven voor een vakantie in Varadero is TUI. Zijn zijn aangesloten bij ANVR en SGR en vliegen met eigen vliegtuigen van Amsterdam naar Cuba.
Bekijk de Varadero-vakanties bij TUI

Tags bij dit artikel:


Varadero

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Varadero op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Varadero.
> Varadero tips en informatie


Alles over Varadero