Het strand van Varadero

Voor strandliefhebbers is Varadero een topbestemming. Hier ligt bijna twintig kilometer aan zandstrand dat geheel uit publieke stranden bestaat. Op sommige plekken is het iets lastiger om het strand te bereiken omdat je dan eigenlijk door een hotel heen moet wandelen, maar dit levert zelden problemen op. Als je aan een strandhotel in Varadero verblijft dan kun je kilometers lange strandwandelingen maken. Op sommige plekken is het zandstrand onderbroken door rotsen, een klif of andere elementen. Af en toe zul je daardoor zelfs om moeten lopen.

Het strand bestaat grotendeels uit fijn wit zand. Het zeewater laat een groot pallet aan allerlei tinten blauw zien. Samen vormen ze een prachtig decor voor een heerlijke strandvakantie. Precies hetgeen wat je bij een tropisch strand verwacht, dus. Langs het strand staan meer dan zestig hotels en er zijn allerlei plekken waar je aan watersporten kunt doen. De begroeiing op en langs het strand varieert. Natuurlijk ontbreken de nodige palmbomen hier ook niet.

Tags bij dit artikel:


Varadero

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Varadero op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Varadero.
> Varadero tips en informatie


Alles over Varadero