Ontdek Kaapstad op de fiets

Het heerlijke klimaat en de compactheid van het centrum zorgen ervoor dat Kaapstad een prima bestemming is om op de fiets te verkennen. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt een fiets huren en zelf op pad gaan. Dat is vooral ideaal als het fietsen op zich het belangrijkste is of als je Kaapstad al kent. Ben je hier voor het eerst dan is het een aanrader om deel te nemen aan een georganiseerde fietstocht. Baja Bikes, de wereldwijde marktleider op het gebied van fietstours, biedt in Kaapstad een paar verschillende fietstochten onder begeleiding van een kundige en enthousiaste gids aan. Deze gids is in principe Engelstalig, maar als je geluk hebt kom je in een Nederlands groepje terecht met een Nederlandssprekende gids.

De best verkochte fietstocht is de ‘Highlights van Kaapstad’ tour. In drie uur tijd ontdek je de belangrijkste hoogtepunten van Kaapstad. Een andere interessante toch is de ‘Kaapstad Township Fietstocht’, waarbij een bezoek inclusief lunch aan een township centraal staat. Een derde optie is een privéfietstocht. Hierbij kun je naast Engelstalig ook expliciet voor een Nederlandstalige gids kiezen.

Voor alle fietstochten in Kaapstad geldt dat reserveren verplicht is. Bij slechte weersomstandigheden of vanwege andere redenen is wijzigen of annuleren gratis. Bij voorkeur doe je dat wel op tijd, zodat de organisator er rekening mee kan houden.

Bekijk fietstochten en fietsverhuur in Kaapstad

Tags bij dit artikel: ,


Kaapstad

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Kaapstad op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Kaapstad.
> Kaapstad tips en informatie


Alles over Kaapstad