The Foundry Pub and Brewery

Deze pub loop je zo voorbij indien je niet weet waar hij zit en dat zou absoluut erg zonde zijn. In een klein zijstraatje van de high street vindt je de Foundry Pub and Brewery. Een prima plek voor een simpel diner, een pub lunch of gewoon gezellig een biertje drinken. En vooral die biertjes zijn nu juist de reden om naar deze pub te gaan. Hier wordt door de eigenaren zelf hun eigen pub bier gebrouwen. In de pub heb je zicht op dit borrelende brouwproces. Ze hebben zo’n 9 verschillende zelf gebrouwen biertjes op hun kaart staan. Het loont zeker de moeite je te laten voorlichten door een van de barmedewerkers. Zij kunnen je afhankelijk van je smaak een van de ales of lagers aanraden. Wij hebben er verschillende geprobeerd en waren zeer enthousiast (en wij houden wel van een speciaal biertje).
Uiteraard kun je direct voor de pints gaan, maar als je wat meer verschillende versies wilt proberen is een “half a pint” aan te bevelen. Bij lekker bier hoort natuurlijk goed eten. De kaart is een kaart zoals je dat in een pub mag verwachten. Simpele gerechten, pies en uiteraard Fish and chips. Simpel maar allemaal wel erg lekker en huisgemaakt. Indien je dus hongerig bent na een dagje Canterbury is dit een prima aanrader. Je vindt de pub in de white horse lane, een zijstraat van de High street.

Tags bij dit artikel: ,


Canterbury

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Canterbury op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Canterbury.
> Canterbury tips en informatie


Alles over Canterbury