Fietstochten in Los Angeles

Zelfs een grote stad als Los Angeles kun je (deels) op de fiets verkennen. Langs de stranden van Santa Monica en Venice Beach kun je dat gemakkelijk zelf door middel van een gehuurde fiets, maar elders in L.A. zouden wij eerder een fietstour met gids boeken. Voor wie geïnteresseerd is in de vele sterren die in de stad wonen kun je een speciale ‘Movie star homes bike tour’ boeken waarbij je door middel van een GPS-gids op een iPad door Beverly Hills fietst en de woningen van de beroemdheden bekijkt die hier wonen. Wil je meer van Los Angeles zien dan is de 5 tot 6 uur durende fietstocht ‘LA in a Day’ misschien iets voor jou. Onder begeleiding van een Engelstalige gids ontdek je de leukste en meest interessante plekken van de stad.

Bij Baja Bikes Los Angeles kun je verschillende fietstochten in Los Angeles reserveren. Ook kun je hier losse fietsen huren om in je eigen tempo door de stad te fietsen.

Tags bij dit artikel: ,


Los Angeles

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Los Angeles op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Los Angeles.
> Los Angeles tips en informatie


Alles over Los Angeles