Mooie hotels

In Miami Beach is er een enorme keuze aan hotels. De duurste hotels vind je in het Art Deco District, voor goedkopere hotelkamers moet je in de regel wat noordelijker zijn. Miami Beach telt een groot aantal hotels die vanwege inrichting, ligging, historie, reputatie en/of publiek bijzonder zijn. Zo is het interieur van het Delano Hotel een voorbeeld van modern design.

Het Fontainebleau Hotel & Resort erg populair onder rijkelui en de kans is ook redelijk dat je hier tijdens je verblijf in dit luxe vijfsterrenhotel een lokale of internationale beroemdheid tegen het lijf aanloopt. De prijzen voor een hotelkamer liggen vrij hoog in het Fontainebleau, maar als je geluk hebt kun je de standaardkamers nog wel tegen een leuk tarief boeken.

Een hotel dat bekend staat om de bar met zwembad (die veel als decor gebruikt wordt in films) is Clevelander aan Ocean Drive. Indrukwekkender in dezelfde straat wat betreft design is The Tides, een prachtig hotel dat veel in exclusieve bladen getoond wordt.

Tags bij dit artikel:


Miami Beach

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Miami Beach op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Miami Beach.
> Miami Beach tips en informatie


Alles over Miami Beach