Parkeren in Miami Beach

Gratis parkeren kun je in South Beach alleen maar tijdens de nachtelijke uren. Overdag moet er voor parkeerplaats betaald worden, waarbij de kans op een plekje aan Ocean Drive niet al te groot is. In de achterliggende straten is de kans van slagen bij de zoektocht naar een parkeerplaats al wat groter. Hoe noordelijker je rijdt in Miami Beach, des te groter wordt de kans op het vinden van parkeerplek, deze is dan vaak ook nog gratis.
Wie zijn of haar huurauto kwijt wil in South Beach en geen zin heeft om te gaan zoeken naar parkeerplek, die kan ervoor kiezen gebruik te maken van valetparking. Tegen betaling wordt je auto dan door het personeel van bijvoorbeeld het restaurant waar je gaat eten geparkeerd en als je klaar bent wordt je auto weer voor de deur voorgereden. Wie Lincoln Road bezoekt kan de auto uitstekend parkeren in de parkeergarage meteen ten noorden van Lincoln Road.

Tags bij dit artikel:


Miami Beach

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Miami Beach op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Miami Beach.
> Miami Beach tips en informatie


Alles over Miami Beach