Bayside Marketplace

In het centrum van Miami vind je Bayside Marketplace, een combinatie van halfopen winkelcentrum en entertainmentgebied. De winkels die je op de begane grond en de verdieping aantreft zijn vooral gericht op toeristen. Zo kun je in de als marktkraampje ingerichte winkeltjes op het centrale stuk allerlei souvenirs kopen zoals tasjes met Miami-opdruk, T-shirts en Amerikaanse kentekenplaten met vrijwel elke gewenste opdruk. Eten en drinken kun je op verschillende locaties in Bayside, zoals in de foodcourt op de eerste verdieping, Mambo Café en de beroemde keten Hooters.

Aan de waterkant is er regelmatig entertainment in de vorm van live muziek, dans en andere activiteiten. Hier vind je ook een aantal bedrijven die rondvaarten langs Miami, Miami Beach en Port Everglades bieden. Let op, want er zijn vrij grote verschillen in wat je te zien krijgt tijdens de rondvaarten. Vergelijk daarom naast de prijs ook de route die gevaren wordt.

Tags bij dit artikel: ,


Miami

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Miami op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Miami.
> Miami tips en informatie


Alles over Miami