ESTA regelen

Voordat je naar Miami (of elders in de Verenigde Staten) kunt reizen heb je een elektronische toelating nodig. Deze ESTA dien je vooraf geregeld te hebben. Dat kan rechtstreeks bij de Amerikaanse overheid (mits je een creditcard hebt) of via één van de Nederlandse bemiddelaars waar je ook via iDeal kunt betalen. Bij een goede tussenpersoon vind er handmatige controle van elke aanvraag plaats en betaal je niets voor een afgewezen aanvraag!

Een ESTA kan alleen maar aangevraagd worden voor houders van een paspoort uit een land dat onder de visumvrijstelling valt. Alle landen van de Europese Unie (dus ook Nederland en België) vallen hieronder. Zonder ESTA of een visum kom je de Verenigde Staten niet in. Grote kans zelfs dat je vanuit Europa al geweigerd wordt om naar Miami te vliegen.

Alles over het ESTA lees je op verschillende speciale ESTA-sites die je op internet kunt vinden. Mochten de regels bijvoorbeeld veranderen ten aanzien van de eisen die gesteld worden aan het reizen op een ESTA naar Amerika dan lees je dit op dat soort sites.

Tags bij dit artikel:


Miami

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Miami op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Miami.
> Miami tips en informatie


Alles over Miami