Waar overnachten in Montréal?

Montréal is een enorm grote stad met een bijbehorende ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden. Voor toeristen is het aan te raden om zoveel mogelijk je accommodatie ergens in het centrum van de stad te zoeken. Het meest ideaal is vaak om een kamer in Vieux-Montréal te boeken, maar het aanbod is daar relatief laag en de prijzen zijn daardoor vaak aan de hoge kant. Je kunt het daarom het beste net ten noorden van de oude binnenstad logeren, zoals in de wijk Latin Quartier. Zelf hebben wij in het Best Western Plus Hotel Montreal aan de Rue Saint Catherine een prima tijdelijk verblijf in deze metropool gevonden. Het hotel is comfortabel, betaalbaar en prima gelegen, zeker door de aanwezigheid van metroknooppunt Berri-Uqam. Hierdoor kun je je gemakkelijk en snel door de stad verplaatsen.

Het is sowieso aan te raden om vooraf goed de prijzen voor de accommodaties in Montréal te vergelijken. Je kunt je blindstaren op één partij zoals bijvoorbeeld booking.com. In de praktijk blijkt dat het per accommodatie en per boekingsmoment kan schelen waar je de beste prijzen vindt. Die kunnen van dag tot dag verschillen. Om in één klap de prijzen van meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken kun je een hotelvergelijker als Trivago gebruiken. Zij laten de actuele beste prijzen zien van hotels, appartementen en B&B’s via verschillende boekingssites.

Bekijk de beste prijzen van accommodaties in Montréal via Trivago.

Tags bij dit artikel: ,


Montréal

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Montréal op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Montréal.
> Montréal tips en informatie


Alles over Montréal