Hyatt at Olive 8

In Seattle kun je op veel verschillende plekken overnachten. De beste uitvalsbasis heb je als je in het centrum van de stad verblijft. Veel bezienswaardigheden, restaurants en winkels liggen dan op loopafstand van je accommodatie. Een hotel dat we uit eigen ervaring aan durven te bevelen is Hyatt at Olive 8. Dit viersterrenhotel is onderdeel van de bekende Hyatt-keten. Het hotel ligt prima ten opzichte van Pike Place Market, de Space Needle, de belangrijkste winkelstraten en het historische centrum van Seattle.

Het hotel is geen koopje, maar als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding dan is Hyatt at Olive 8 één van de meest gunstige keuzes binnen Seattle. Leuke plekjes om te ontbijten liggen om de hoek en ook de keuze aan restaurants voor het diner is prima. Het hotel heeft een eigen valetparking. Je kunt er ook voor kiezen om in de omgeving zelf je huurauto in een parkeergarage weg te zetten. Dat kan gunstiger zijn.

Op tijd reserveren is in veel gevallen de goedkoopste oplossing voor Hyatt at Olive 8. In de weekeindes en tijdens de zomervakantie liggen de kamertarieven vaak wat gunstiger. Er zijn dan minder zakenreizigers die in Seattle verblijven.

Hyatt at Olive 8 bij booking.com

Tags bij dit artikel: ,


Seattle

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Seattle op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Seattle.
> Seattle tips en informatie


Alles over Seattle