Goedkoop winkelen

Winkelen in Las Vegas is voor ons Europeanen erg aantrekkelijk op het moment dat de euro gunstig staat ten opzichte van de dollar. En zelfs als dat niet het geval is kan het nog steeds aantrekkelijk zijn om je inkopen in Las Vegas te doen. Het zijn de Amerikaanse merken waar je je voordeel kunt halen. Die zijn in de VS veel aantrekkelijker geprijsd dan in Nederland. De verschillen hangen wel veel af van het merk en het soort artikel. De grootste verschillen zie je bij kleding en schoenen die in Amerika gemaakt worden. Op merken zoals Nike, Levi’s, Calvin Klein, Skechers, Guess, Ralph Lauren en Tommy Hilfiger kun je vaak leuke besparingen doen. Dat geldt vooral als je gaat winkelen in de zogenaamde shopping outlet malls. Daar betaal je vaak tientallen procenten minder dan elders. Gooi je koffer maar vol, zouden we zeggen! Houd echter wel de limieten in de gaten die de douane stelt voor het belastingvrij invoeren vanuit de VS. Ga je daar overheen dan moet je invoerrechten, BTW en waarschijnlijk ook een boete betalen als je de goederen bij aankomst in Europa niet aangeeft bij de douane.

Twee outletmalls die je zou moeten bezoeken zijn de Las Vegas Premium Outlets North en de Las Vegas Premium Outlets South.  Beide malls tellen meer dan honderd winkels waar je tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunt winkelen. Onze aanrader om zeker op en na Black Friday (de dag na Thanksgiving Day) te gaan winkelen. Er worden dan vaak extra kortingen gegeven.

Tags bij dit artikel:


Las Vegas

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Las Vegas op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Las Vegas.
> Las Vegas tips en informatie


Alles over Las Vegas