High Roller

Met alleen maar casino’s, bars en restaurants red je het tegenwoordig niet meer als toeristenbestemming. De concurrentie van andere steden gaat steeds zwaarder worden, waardoor Las Vegas zich steeds meer richt op het bieden van entertainment voor alle leeftijden. Vooral in de zomermaanden zijn het vaak gezinnen met kinderen die Las Vegas bezoeken en als je het kroost niet kunt vermaken dan zijn ook pa en ma zo weer weg! Een van de attracties die voor het hele gezin leuk is, is de in 2014 geopende High Roller. Dit reuzenrad met gesloten capsules heeft een hoogte van maar liefst 168,5 meter, waarmee het bij de opening het hoogste reuzenrad ter wereld was. Tot die tijd was dat de Singapore Flyer in de stadstaat Singapore.

Een rondje in het reuzenrad duurt een half uur. Je draait dus in zeer rustig tempo rond waarbij je via het vele glas kunt genieten van een prachtig uitzicht over het hart van hedendaags Las Vegas.

Tags bij dit artikel: ,


Las Vegas

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Las Vegas op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Las Vegas.
> Las Vegas tips en informatie


Alles over Las Vegas