Grand Canyon

De Grand Canyon is een natuurfenomeen dat je moet gaan bekijken als je daar de tijd voor hebt. Deze enorme kloof is in de loop der tijd ontstaan door erosie van de Colorado rivier. De Grand Canyon is een van de mooiste en best bezochte kloven ter wereld. Dit natuurfenomeen is sinds 1919 een nationaal park en staat sinds 1979 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je kunt Grand Canyon op verschillende plekken langs de South Rim en de North Rim bezoeken. Vanuit Las Vegas kun je gemakkelijk de westelijke kant van de Grand Canyon bezoeken. Dit is waar de bekende Grand Canyon Skywalk zich ook bevindt.
Vanuit Las Vegas zijn er twee goede manieren om de Grand Canyon te ontdekken. Je kunt een dagexcursie boeken waarbij je met de bus naar de West Rim gaat. Meer informatie over deze excursie lees je hier. Je kunt ook een helikoptervlucht over de Grand Canyon boeken. Deze manier biedt je de kans om de Grand Canyon vanuit de lucht te zien. Dat is geen goedkope optie, maar wel spectaculair.

Tags bij dit artikel: , ,


Las Vegas

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Las Vegas op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Las Vegas.
> Las Vegas tips en informatie


Alles over Las Vegas