Arsenaal

Het arsenaal in Vlissingen is te vinden tussen de jachthaven van Vlissingen en de oranjedijk. Het arsenaal bestaat uit een piratenpark, een aquarium en een uitkijktoren van 65 meter hoog die ook wel het kraaiennest genoemd wordt. Het piratenpark is het grootste van Nederland. Als volwaardige piraten lopen de kinderen langs, door en tussen de verschillende dekken van het piratenschip. Van het dek tot het ruim na een bezoek aan het arsenaal heeft het geen geheimen meer voor je. In het arsenaal maak je ook kennis met enkele beroemde piraten zoals kapitein Zwartbaard.
Het aquarium van het arsenaal is het grootste aquarium van Zeeland. Naast de prachtige aquaria met tropische vissen kom je ook gevaarlijk beesten zoals haaien en roggen tegen. De waaghalzen mogen deze vissen zelfs aaien. Het arsenaal is het gehele jaar in het weekend en op de woensdagmiddagen geopend en in de zomermaanden zo goed als alle dagen.

Tags bij dit artikel: , ,


Vlissingen

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Vlissingen op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Vlissingen.
> Vlissingen tips en informatie
Alles over Vlissingen