Stranden

Er liggen bij Vlissingen twee prachtige stranden. Als eerste het Badstrand voor de boulevard Evertsen en het Nollestrand net aan de andere zijde van het Nollehoofd voorbij het windorgel. Wat verder weg bij Vlissingen zijn natuurlijk nog genoeg andere stranden te vinden. Het Badstrand is misschien wel het bekendste strand van Vlissingen zijn ligging voor de boulevard zorgt ervoor dat het strand het gehele jaar gevuld is met mensen. In de zomer komen de zonaanbidders aan hun trekken en in de wintermaanden kun je hier heerlijke strandwandelingen maken met of zonder hond. Het bijzondere van dit strand is dat het anders dan alle andere stranden niet tweemaal per dag onder water loopt.
Het Nollestrand is iets meer van het zicht onttrokken en kun je dus heerlijk in alle rust van de zon, de zee en het strand genieten. Een unieke ervaring op het Nollestrand zijn de strandhuisjes. In deze strandhuisjes kun je in de zomermaanden de nacht doorbrengen.
In de wintermaanden zijn op beide stranden honden toegelaten en in de zomermaanden is er een bewaakte EHBO-post te vinden. Als je met de auto naar het strand komt zijn er in en rond Vlissingen genoeg plaatsen te vinnen waar je de auto kan parkeren. Dit is in zo goed als alle gevallen betaald parkeren.

Tags bij dit artikel:


Vlissingen

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Vlissingen op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Vlissingen.
> Vlissingen tips en informatie
Alles over Vlissingen