MOBIHUB Rembrandtpark Amsterdam – Gratis parkeren in combinatie met een huurfiets!

MOBIAN opent mobiliteitshubs in Amsterdam. Parkeer hier gratis je auto wanneer je een huurfiets erbij reserveert! Parkeren in Amsterdam wordt steeds duurder en het brengt een hoop stress met zich mee. Weinig plekken en volle straten in de binnenstad. Door te reizen via een mobiliteitshub van MOBIAN, een MOBIHUB, kun je de auto gratis parkeren en daarna met een huurfiets de stad in. Je kunt deze fiets blijven gebruiken tijdens jouw parkeerreservering.

Nadat je een reservering hebt gemaakt, ontvang je per mail een bevestiging met je vouchers voor het parkeren en de fiets(en). Open de slagboom eenvoudig door te bellen en gebruik de fiets middels een app.
De MOBIHUBS bevinden zich allemaal rondom het stadscentrum van Amsterdam. Het is vanaf de hubs ongeveer 15 minuten fietsen naar het centrum. Ook kunnen bedrijven en bewoners een Park & Bike abonnement afsluiten via MOBIAN. Betaal alleen voor de uren dat je de parkeerplaats en fiets nodig hebt. Een veilige, goedkope en flexibele manier om je auto te parkeren in Amsterdam en met de fiets naar jouw (eind-)bestemming te reizen.

Tags bij dit artikel: