Overnachten in Den Haag

Wil je overnachten in Den Haag, zodat je het maximale uit je stedentrip kunt halen? Den Haag kent een zeer gevarieerd aanbod van leuke accommodaties. Denk aan sfeervolle Bed&Breakfasts waar de ‘personal touch’ hoog in het vaandel staat, comfortabele appartementen die ideaal zijn voor wie zelf wil koken en comfortabele zakenhotels, die in de weekeindes vaak een speciaal tarief hebben en daardoor gunstig zijn om te boeken voor een weekendje Den Haag.

Er zijn voor ieder budget kamers te vinden. De vraag is vooral wat jouw wensen zijn. Realiseer je bijvoorbeeld dat een kamer met uitzicht op zee prijzig kan zijn, maar dat je met de tram vanuit hartje Den Haag in 10-15 minuten op het strand kunt staan. Is de meerprijs van het uitzicht de moeite waard of niet?

Ons favoriete hotel in Den Haag is het Hilton The Hague. Dit luxe hotel van de bekende Hilton-keten is heerlijk gelegen, kent comfortabele kamers waarin het je aan niets ontbreekt en is in het weekeinde over het algemeen prima betaalbaar.

Een ander door ons zeer gewaardeerd hotel in Den Haag is het VOCO The Hague. Dit is een viersterrenhotel, dat van alle gemakken voorzien is. Het ontbreekt je aan niets. Lees deze review van VOCO The Hague maar eens voor een uitgebreid en eerlijk beeld over dit hotel. Het gave aan VOCO The Hague is dat het bijna om de hoek van het Binnenhof, de belangrijkste musea en de leukste winkelstraten van Den Haag ligt.

Tags bij dit artikel: , ,


Den Haag

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Den Haag op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Den Haag.
> Den Haag tips en informatie


Alles over Den Haag