American Museum of Natural History

Bij een bezoek aan New York City is het American Museum of Natural History een must voor natuurliefhebbers van jong tot oud. Filmliefhebbers kennen dit beroemde museum waarschijnlijk wel. Het was de locatie voor de film “Night at the Museum”. Tijdens een bezoek aan het American Museum of Natural History worden bezoekers meegenomen op een spannende reis van de tijd van de dinosaurussen naar verre sterrenstelsels. Het Natural History Museum heeft een unieke, bijna ouderwetse charme die veel mensen aanspreekt.

Het American Museum of Natural History is een van de belangrijkste en grootste natuurhistorische musea ter wereld en kan trots zijn op zijn lange geschiedenis. Het werd al in 1869 opgericht en heeft sindsdien vele bezoekers over de vloer gehad. Momenteel heeft het museum meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Je moet voldoende tijd uittrekken voor een bezoek aan het museum. Je zou hier gemakkelijk een hele dag door kunnen brengen. Gemiddeld besteden bezoekers zo’n 2 tot 4 uur aan hun bezoek aan het American Museum of Natural History.

Tags bij dit artikel:


New York City

Dit artikel is onderdeel van een pagina over New York City op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over New York City.
> New York City tips en informatie


Alles over New York City