Mr. Chocolate

Voor chocoladeliefhebbers is Jacques Torres een begrip in New York. Deze van oorsprong in Algerije geboren patissier behoort tot de wereldtop als het aankomt op chocoladeproducten. Zijn carrière begin hij al op jonge leeftijd. Toen Jacques vijftien jaar jong was opende hij zijn eerste banketwinkeltje. Toen hij 31 was ging hij samenwerken met tweesterren Michelin-chef Jacques Maximum. Na zijn verhuizing naar Amerika is hij zich na een succesvolle loopbaan bij Ritz-Carlton en Le Cirque gaan storten op chocolade. In het jaar 2000 opende hij een bescheiden chocoladefabriek en -winkel in Brooklyn. Inmiddels is Mr. Chocolate, zoals hij in New York genoemd wordt, te vinden op verschillende plekken in New York City.

Behalve chocolade en bonbons van zeer hoge kwaliteit heeft Jacques Torres een aantal unieke producten in zijn assortiment zoals Ice Cream Sandwiches en Hot Frozen Chocolate. Wat is een Hot Frozen Chocolate ? Het is een combinatie van tongstrelende warme chocolademelk met ijs. Het resultaat is een heerlijke mix van een overheerlijke chocoladesmaak met het verkoelende effect van ijs. Vooral op de warme zomerdagen is dit een echte aanrader!

Tags bij dit artikel:


New York City

Dit artikel is onderdeel van een pagina over New York City op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over New York City.
> New York City tips en informatie


Alles over New York City