Uitzicht vanaf het Empire State Building

In het hart van Manhattan staan tal van zogenaamde wolkenkrabbers. Deze enorm hoge gebouwen rijken figuurlijk en tijdens sommige dagen letterlijk tot in de wolken. Deze wolkenkrabbers kunnen voor fenomenale uitzichten over de stad zorgen. Voor veel toeristen vormt een bezoek aan een observatie dek het hoogtepunt van een citytrip naar New York City. Het Empire State Building heeft maar liefst twee observatiedekken. Het lagere dek bevindt zich op de 86e verdieping en biedt al een spectaculair uitzicht op de stad. Het bovenste dek, op de 102e verdieping, biedt een nog weidser zicht.

Je moet betalen om van het uitzicht vanaf het Empire State Building te kunnen genieten. Vanwege de drukte is het vooraf reserveren van tickets voor het observatiedek aanbevolen. Kom je zonder tickets bij de kassa’s, dan kan de wachttijd gemakkelijk oplopen tot twee uur of langer. Dit geldt zeker voor de populaire uren rond de zonsondergang.

Tags bij dit artikel:


New York City

Dit artikel is onderdeel van een pagina over New York City op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over New York City.
> New York City tips en informatie


Alles over New York City