Ontdek Brooklyn of Queens

Wil je Brooklyn of Queens ontdekken dan kun je dat natuurlijk op eigen houtje doen. Onze ervaring is dat je met een goede gids, die het stadsdeel echt kent, veel goede achtergrondinfo krijgt en dat je de beste plekjes te zien krijgt. Er zijn verschillende gidsen die je door Brooklyn kunnen loodsen. Onze favoriete gids is John Garay. Hij runt samen met zijn vrouw het bedrijf BQE Tours. BQE staat voor Brooklyn Queens Experience. Dat zegt in drie woorden wat ze doen: ze laten je Brooklyn of Queens ervaren! John is in Queens opgegroeid en woont inmiddels al jaren in Brooklyn. Hij kent de wijken als zijn eigen broekzak, weet alle ins en outs en kan boeiend vertellen over het verleden, de cultuur, de feitjes en de toekomst van beide stadsdelen.

Bij BQE Tours kun je uit verschillende tours kiezen, zoals de populaire wijk DUMBO ontdekken of een Hipster Safari in Williamsburg. Het is ook mogelijk om een privérondleiding of groepsrondleiding te boeken die op specifieke wensen gebaseerd wordt. Iets wat je bij elke rondleiding krijgt is een charismatische gids die op gepassioneerde wijze je de minder toeristische kanten van prachtige stukjes New York City laat zien.

Tags bij dit artikel: ,


New York City

Dit artikel is onderdeel van een pagina over New York City op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over New York City.
> New York City tips en informatie
Alles over New York City