Motel One Düsseldorf Hauptbahnhof

Op ongeveer tweehonderd meter van het centrale treinstation van Düsseldorf ligt Motel One Düsseldorf Hauptbahnhof. Het betreft een recent gebouwd designhotel in de driesterrenvategorie waar zowel toeristen als zakenreizigers graag verblijven. De goede ligging ten opzichte van het openbaar vervoer, de uitstekende geluidsisolatie en de uitstraling van de openbare ruimtes maken van Motel One Hauptbahnhoff een populaire accommodatie binnen Düsseldorf.

Wij hebben in juli 2014 verbleven in dit hotel. De prijs was met 119 euro exclusief ontbijt en parkeren aan de hoge kant voor een verblijf van één persoon in een driesterrenhotel. De kamers zijn aan de kleine kant en de voorzieningen zijn erg basic. Zo ontbreekt een minibar of koelkast op de kamer (toch wel aangenaam in de zomer) en is er ook geen kluis te vinden in de kamer. Het is toch wel prettig dat je je laptop, tablet en een deel van je geld veilig op kunt bergen als je er op uit trekt.

Het comfort van het bed is goed te noemen. De airconditioning doet goed zijn werk zonder al te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Dit zijn factoren die toch zeker belangrijk zijn als je waarde hecht aan een goede nachtrust. WI-FI is gratis aanwezig in zowel de openbare ruimtes als in de kamers. Parkeren kan in de ondergrondse garage (tegen betaling) en wie wil die kan voor een redelijk bedrag ontbijten in tot ontbijtruimte omgetoverde lobbybar.

Als je alles bij elkaar optelt is Motel One Düsseldorf Hauptbahnhof zeker het overwegen waard. Wij zullen hoogstwaarschijnlijk een volgende keer weer kiezen voor dit hotel. Zeker op momenten dat je een lagere prijs betaalt (rond de 70-80 euro is zeker mogelijk) dan is dit hotel zeker de moeite om te boeken.

Bekijk prijzen Motel One via booking.com

Tags bij dit artikel: ,