Kerstmarkt CentrO Oberhausen

De grootste kerstmarkt van Oberhausen is de kerstmarkt bij Westfield Centro. Ieder jaar verandert het buitenterrein van winkelcentrum Westfield Centro in een groot winterdorp. De kerstmarkt bestaat uit drie onderdelen: Santa’s Village, de Bergweihnachtsmarkt en de Wichtelmarkt. In totaal staan hier maar liefst 150 houten hutten waar je lekkernijen, drank, cadeaus en verschillende andere winterse artikelen kunt kopen.  ’s Avonds barst hier de apres-ski los. Zeker als het weer een winters tintje heeft is dit een sfeervol onderdeel van de kerstmarkt in Westfield Centro.

Voor kinderen zijn er tijdens de kerstmarkt een aantal activiteiten die gedaan kunnen worden. Ze kunnen op een sneeuwscooter rijden, proberen achter een carroussel op de ski’s te staan of met een rubberen band van een besneeuwde helling af gaan. Voor de winkelliefhebbers is het winkelcentrum zelf tijdens de kerstmarkt langer geopend. Mocht je het buiten beu zijn dan kun je binnen dus gewoon verder winkelen.

Tags bij dit artikel: , ,


Oberhausen

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Oberhausen op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Oberhausen.
> Oberhausen tips en informatie


Alles over Oberhausen