CentrO

In het Neue Mitte van Oberhausen heeft winkelcentrum Westfield Centro een zeer belangrijke positie. Het overdekte winkelcentrum omvat meer dan 220 winkels, een ruim assortiment aan horecagelegenheden en voldoende vertier in de directe omgeving. Met een winkeloppervlakte die bijna honderdtwintigduizend vierkante meter omvat is Westfield Centro één van de grootste winkelcentra van Duitsland. Zelfs op Europees niveau mag Westfield Centro zich meten met de beste en grootste winkelcentra.

Westfield Centro beslaat twee verdiepingen, die in een handige kruisvorm liggen. De oriëntatie binnen het winkelcentrum is dan ook geen enkel probleem. Voor wie dat wil zijn er op diverse plekken in Westfield Centro plattegrondjes beschikbaar. Ook staan er in Westfield Centro meerdere wegwijzers voor het geval je eventjes de weg toch kwijt bent.

Westfield Centro is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Snelweg A42 brengt je bijna tot aan het winkelcentrum. Parkeren doe je gratis in één van de gratis parkeergarages en terreinen.

dusseldorf-centro2

Tags bij dit artikel: ,


Oberhausen

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Oberhausen op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Oberhausen.
> Oberhausen tips en informatie


Alles over Oberhausen