Euromast

Sinds het jaar 1960 is de Euromast een belangrijk onderdeel van de skyline van Rotterdam. De Euromast staat vlak bij de Maastunnel, in Het Park. De toren heeft een hoogte van 185 meter, waarmee het de hoogste toren in Nederland is die open is voor het publiek. De Euromast is daardoor een perfecte plek om Rotterdam vanuit de lucht te bekijken. Je kunt, mits het weer het toelaat, heel Rotterdam zien liggen inclusief een redelijk groot deel van de Rotterdamse havens. In noordwestelijke richting is Delft goed zichtbaar. Om vanaf 180 meter hoogte van het uitzicht te genieten ga je met de ronddraaiende Euroscoop naar boven. Je ziet hierbij veilig achter glas.

De Euromast biedt je ook de mogelijkheid om te lunchen of dineren op honderd meter hoogte in Brasserie Euromast, te overnachten in één van de twee hotelsuites die een verdieping hoger te vinden zijn of om vanaf de Euromast te tokkelen of abseilen.

Tags bij dit artikel: , ,


Rotterdam

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Rotterdam op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Rotterdam.
> Rotterdam tips en informatie


Alles over Rotterdam