Schorem & barbier

Schorem & barbier is een echte ouderwetse barbier die eruit ziet en ruikt zoals de kapperszaken dat in lang vervlogen tijden deden. Je kunt er geen afspraak maken maar je moet plaatsnemen in de zaak en wachten totdat je aan de beurt bent. Iedereen die binnenkomt stelt de vraag wie was de laatste zodat je weet wanneer je aan de beurt bent. Door het overweldigende succes van Schorem & barbier staan er al lang voordat hij opengaat al rijen voor de deur en kan het zomaar voorkomen dat je om twaalf uur al te horen krijgt dat er de rest van de dag geen plaats meer is.
Is het nu werkelijk zo bijzonder of is het meer het idee en de sfeer die het tot een unieke ervaring maken. Ik kan je volmondig zeggen het is zo speciaal. De kappers beheersen hun vak allemaal uitstekend en zorgen ervoor dat je er strak gekipt en indien nodig geschoren naar buiten komt. De sfeer, het vakmanschap en de muziek maken van een bezoek aan Schorem en barbier een bijzondere ervaring.
Schorem & barbier is te vinden aan de nieuwe binnenweg 104 in Rotterdam

Tags bij dit artikel:


Rotterdam

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Rotterdam op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Rotterdam.
> Rotterdam tips en informatie


Alles over Rotterdam