Bordeaux Airport

Vanaf Amsterdam kun je met het vliegtuig naar Bordeaux reizen. Vliegtickets naar Bordeaux beginnen zo rond de honderd euro. Als je op het laatste moment je vliegreis regelt dan zullen de vliegtarieven wat hoger liggen. KLM vliegt rechtstreeks naar Bordeaux. De vluchtduur ligt iets boven een uur. Luchthaven Bordeaux-Mérignac ligt aan de westkant van de stad. Met een huurauto of taxi kun je in een half naar het hart van de stad reizen. Tijdens de spits kan het iets langer duren, maar de meeste taxichauffeurs weten de eventuele opstoppingen aardig te vermijden.

Luchthaven Bordeaux-Mérignac telt drie terminals. Terminal A wordt vooral gebruikt voor internationale vluchten. Terminal B, die er direct naast ligt, is vooral bedoeld voor binnenlandse vluchten en dan met name van Air France. Tot slot is er Terminal Billi, die gebruikt wordt voor zogenaamde low cost airlines.

Tags bij dit artikel: ,


Bordeaux

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Bordeaux op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Bordeaux.
> Bordeaux tips en informatie


Alles over Bordeaux