Mama Shelter Bordeaux

Bordeaux kent tal van plekken waar je heerlijk kunt eten, drinken of kunt slapen. Op sommige plekken kun je alledrie deze zaken combineren. Een mooi voorbeeld hiervan is Mama Shelter. Deze hippe hotels vind je inmiddels op meerdere plekken, maar het origineel staat in Parijs. Mama Shelter Bordeaux heeft dezelfde vibe die de andere Mama Shelters ook hebben. Overnachten doe je in gezellig ingerichte kamers die een geheel eigen identiteit hebben. Als je weet dat de beroemde Franse interieurontwerper Philippe Starck verantwoordelijk is voor de stijl, dan snap je wat we bedoelen.

Je hoeft niet in Mama Shelter te overnachten om het te bezoeken. Het restaurant beneden is een zeer geliefde plek om uit te eten in Bordeaux. Maar de beste plek, mits de weersomstandigheden het toelaten, is het sfeervolle dakterras. Geniet hier van een lunch met een mooi uitzicht over de stad of kom hier wat later in de middag naartoe voor een aperitief. Op de mooiere dagen is reserveren voor een plekje aan te raden.

Tags bij dit artikel: , ,


Bordeaux

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Bordeaux op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Bordeaux.
> Bordeaux tips en informatie


Alles over Bordeaux