Waar overnachten in Las Palmas?

Las Palmas is vrij groot. Zomaar lukraak een hotel of appartement boeken kan ervoor zorgen dat je op een plek komt te zitten die niet zo gunstig is voor jouw reisdoel. Kom je toch vooral voor het strand naar Las Palmas? Kies dan bij voorkeur voor een accommodatie die aan of vlakbij het Playa de las Canteras ligt. Bij het oostelijk gelegen strand Playa de las Alcaravaneras zitten ook verschillende accommodaties. Het nadeel is dat het aanbod van horeca in die omgeving wat kleiner is. Kom je vooral voor cultuur en historie naar Las Palmas toe? Kies dan voor een overnachting in de wijk Vegueta. Je zit hier in het hart van de oude stad.

Een hotel dat we uit eigen ervaring aan kunnen bevelen is het AC Hotel by Marriott Gran Canaria. Dit opvallende ronde gebouw herbergt comfortabele kamers met een prachtig uitzicht over Las Palmas. Het strand van Santa Catalina, winkelcentrum El Muelle en talloze restaurants en bars liggen op loopafstand van dit aangename viersterrenhotel.

Als je een pakketreis wilt boeken (vlucht, transfer en hotel) dan zouden wij het Bull Reina Isabel hotel een overweging waard vinden. Dit zeer comfortabele hotel ligt aan de boulevard van het geweldige brede strand van Las Palmas. Vanaf het zwembad en het zonneterras op de bovenste etage van Reina Isabel heb je een prachtig en weids uitzicht over zee en over Las Palmas. En veel betere locatie kun je je niet wensen in deze boeiende stad.

Wil je een uitgebreid advies over waar je het beste kunt overnachten in Las Palmas? De website waarovernachtenin.nl geeft uitgebreid advies over de beste en leukste hotels van Las Palmas.

Tags bij dit artikel: ,


Las Palmas de Gran Canaria

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Las Palmas de Gran Canaria op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Las Palmas de Gran Canaria.
> Las Palmas de Gran Canaria tips en informatie


Alles over Las Palmas de Gran Canaria