Hoteltip voor Figueres

Hotel Plaza Inn behoort tot de meest populaire hotels van Figueres. Dit driesterrenhotel ligt op slechts zo’n honderd meter lopen van het beroemde Dalí-museum, op honderd meter lopen van de Rambla en in de nabijheid van een groot aantal restaurants en bars. Het is niet alleen de ligging die van Hotel Plaza Inn zo’n topper maakt. Het hotel barst van de kunst waardoor het een volledig eigen identiteit heeft in plaats dat je in een standaard hotel overnacht. Dat begint al aan de gevel waar verschillende kunstwerken aan de gevel voor een opvallend uiterlijk zorgen. Ook in de kamers en in de openbare ruimtes van het hotel is veel kunst gebruikt in de vorm van schilderijen en sculpturen.

Hotel Plaza Inn is zeer betaalbaar. De prijzen die wij vaak voorbij zien komen liggen ver onder de honderd euro per kamer per nacht. Dit is op basis van een tweepersoonskamer. In juli en augustus zit het hotel op redelijk wat dagen volgeboekt. Voor deze maanden is het daarom aan te raden om redelijk ver vooruit te boeken als dat kan. Je kunt Hotel Plaza Inn reserveren via booking.com.

Tags bij dit artikel: ,


Figueres

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Figueres op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Figueres.
> Figueres tips en informatie
Alles over Figueres