Kluisjes op het strand

Als je naar het strand gaat dan is het altijd een probleem wat je moet doen met je waardevolle spullen. Op het moment dat je geld, een mobiele telefoon en andere spullen bij je hebt die voor een dief interessant kunnen zijn ben je een potentiële prooi voor dieven. Je moet eigenlijk altijd wel iemand bij de spullen achterlaten om er zeker van te zijn dat niemand je spullen jat. Mocht je op een onbewaakt moment toch bestolen worden op het strand dan is de kans heel erg groot dat je reisverzekering niets uitbetaalt vanwege nalatigheid. Door de drukte op de stranden van Sitges kan een dief al snel zijn of haar slag slaan.

Op Platja de Ribera hebben ze een mooie oplossing in de vorm van kluisjes. Tegen betaling kun je drie verschillende formaten kluisjes huren waar je je waardevolle bezittingen in op kunt bergen. Zo’n kluisje huren kan per uur, per dag of per vijf dagen. Het kleinste formaat kluisje (voldoende voor je mobiele telefoon, sleutels, je geld en nog wat ander klein spul) kost je 4 euro per dag. De grootste kluisjes kosten 8 euro per dag.

Tags bij dit artikel: ,


Sitges

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Sitges op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Sitges.
> Sitges tips en informatie


Alles over Sitges