Vliegen naar Sitges

Er zijn drie luchthavens die op redelijke reisafstand van Sitges liggen: Barcelona, Reus en Gerona. Barcelona Airport is vanwege de ligging het meest voor de hand liggende vliegveld om op te vliegen. Met Transavia en Ryanair kun je goedkoop naar Barcelona vliegen. Je landt dan bij Terminal 2, waar zich ook een treinstation bevindt. Van hieruit kun je met de trein naar Sitges reizen. Dat kan helaas niet rechtstreeks. Je moet eerst met de trein naar El Prat de Llobregat  reizen om daar over te stappen op de trein naar Sitges. Met de auto of taxi reis je het snelste. Je bent dan in 20 tot 30 minuten in Sitges. Land je op terminal 1 (o.a. KLM), dan is bus de goedkope optie om naar Sitges te reizen. Met MonBus kun je rechtstreeks naar Sitges reizen. Vlieg je op Gerona of Reus? Houd er dan rekening mee dat er geen handige en goedkope vervoersmogelijkheden naar Sitges zijn. Je hebt dan eigenlijk al een huurauto nodig.

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Sitges is het aan te raden om ruim vooraf te boeken, vooral als je in de maanden juli of augustus wilt vliegen. Deze vliegtickets worden over het algemeen duurder naarmate het vliegtuig verder vol begint te raken.

Tags bij dit artikel: ,


Sitges

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Sitges op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Sitges.
> Sitges tips en informatie


Alles over Sitges