Parkeren

In Sitges geldt op veel plekken dat je moet betalen om te parkeren. Dat is zo gedurende zeven dagen per week, dus ook op zondagen en feestdagen. In de stad zijn verschillende parkeergarages waar je je auto kwijt kunt. Deze zijn vaak erg krap, dus met een grote auto kan het een hele opgave zijn om naar binnen te rijden, je auto in een vak te manoeuvreren en weer zonder schade aan de auto (of velgen) weer naar buiten te rijden. Rijd je in een hogere auto zoals een SUV dan kun je de meeste parkeergarages zelfs niet in vanwege de beperkte hoogte van de parkeergarages.

Een parkeerplaats die wij zelf vaak gebruiken is het gemeentelijke parkeerterrein dat door middel van borden aangegeven wordt als je Sitges langs de hoofdtoegang binnenrijdt. Dit terrein ligt bij Residencia Sitges Park aan de Carrer Victor Balaguer. Van hieruit loop je in 10 tot 15 minuten naar het centrum van de stad of naar het strand.

Tags bij dit artikel:


Sitges

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Sitges op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Sitges.
> Sitges tips en informatie
Alles over Sitges