Overnachten in San Sébastian

Als je wilt gaan overnachten in San Sébastian dan moet je rekening houden met relatief hoge prijzen als je ze vergelijkt met andere bestemmingen in Baskenland. Dit geldt vooral in de maanden juli en augustus. Dat komt omdat de vraag naar accommodaties in deze periode groot is en de bezettingsgraad hoog. Mocht je met de auto naar San Sébastian reizen dan moet je in veel gevallen ook nog rekening houden met 20 tot 25 euro per nacht aan parkeerkosten in het geval dat het hotel parkeergelegenheid aanbiedt.

De meeste hotels zijn te vinden in en rondom het centrum van de stad. Een deel van de hotels ligt, gescheiden door de doorgaande weg Paseo de la Concha, aan het Concha strand. Deze hotels zijn in de zomermaanden vaak al ver vooruit volgeboekt. Een aanrader voor wie een comfortabel hotel wil boeken is het NH Collection San Sebastián Aranzazu. Dit viersterrenhotel ligt in de wijk Ondaretta op zo’n acht minuten lopen van het Ondaretta strand. Binnen ongeveer 20-25 minuten loop je naar het oude centrum, maar er zijn ook prima busverbindingen.

Tags bij dit artikel:


San Sebastian

Dit artikel is onderdeel van een pagina over San Sebastian op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over San Sebastian.
> San Sebastian tips en informatie


Alles over San Sebastian