Hotels in Mestre

Overnachten in Mestre is over het algemeen een stuk vriendelijker geprijsd dan wanneer je in Venetië wilt slapen. De hotels in Venetië worden dan ook vooral gebruikt als uitvalsbasis voor een stedentrip naar Venetië. Mestre telt om en nabij de honderd hotels, pensions en B&B’s. Er is veel verschil in de kwaliteit van de verschillende hotels. Zo heb je viersterrenhotels met gedateerde en stoffige kamers terwijl er eenvoudigere accommodaties zijn die het veel beter voor elkaar hebben. Kijk daarom vooral naar de reacties en beoordelingen van voormalige gasten als je een hotel in Mestre boekt. Let ook goed op waar je hotel ligt. Een hotel bij het vliegveld heeft bijvoorbeeld weinig nut als je vooral heen en weer wil pendelen naar Venetië. Andersom heeft een hotel bij het station weinig zin als je juist in het centrum van Mestre tijd door wilt brengen. De meeste toeristen die in Mestre overnachten die doen dat omdat ze naar Venetië willen gaan. Het is daarom van belang dat je hotel in de buurt van een trein, bus of waterbusverbinding ligt. Kijk ook goed naar de tijden waarop er gereden wordt.

Hotels in Mestre kun je onder andere bij booking zoeken en reserveren. Bij veel hotels kun je tot de dag van aankomst kosteloos annuleren.

Tags bij dit artikel: ,


Mestre

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Mestre op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Mestre.
> Mestre tips en informatie


Alles over Mestre