Cruisehaven Palermo

De stad Palermo is een populaire stop op verschillende cruises die door het westelijke deel van de Middellandse Zee varen. Dankzij een cruise kun je binnen één dag kennismaken met Palermo. Voor sommigen zal de tijd die je in Palermo hebt te kort zijn, maar voor velen is een stadswandeling van een paar uur voldoende om een indruk van de stad te hebben en een aantal belangrijke bezienswaardigheden te bezoeken.

De cruisehaven van Palermo ligt bij de stad zelf. Hierdoor heb je geen bus of taxi nodig om Palermo in te gaan. Zodra je je cruiseschip verlaten hebt wandel je zo Palermo in. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een excursie te boeken waarbij je een aantal highlights van Palermo bezoekt. Veel cruisepassagiers kiezen er juist vanwege de korte afstand voor om Palermo op eigen houtje te ontdekken. Mocht je ervoor gekozen hebben om geen excursie via de cruisemaatschappij te boeken, dan is de kans redelijk groot dat je je uiteindelijk nog over laat halen door de vele taxirondleidingen en paardenkoetsiers die je op staan te wachten zodra je van de boot af komt.

Tags bij dit artikel:


Palermo

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Palermo op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Palermo.
> Palermo tips en informatie


Alles over Palermo